Wijnblogs2021-01-20T22:55:55+00:00
Is het al tijd voor wijn - wijnblogs - wijnaccessoiress

Wijnblogs door wijnbloggers

Bij To-Wine.com vinden we het belangrijk om jou te inspireren en jouw kennis te verbreden op gebied van wijn. Wijn is namelijk niet zomaar een drankje. Het is genieten, wetenschap, filosofie, statement, cultuur, levenshouding, verzamelobject en speculatief object, maar soms ook gewoon een statussymbool. Om de nuances van de wijn te ontwikkelen, heb je veel tijd en ervaring nodig, evenals een zeker budget om door te dringen tot alle niveaus van wijngenot. Onze wijnblogs bestaan uit waardevolle wijnadviezen en informatie waarmee jij de volgende keer dat je een wijnfles cadeau doet, er ook nog eens een goed verhaal bij vertellen en een onvergetelijke indruk maken op jouw vrienden en/of familie. Daarnaast hopen we dat onze blogs bijdragen aan het creëren van jouw eigen unieke en perfecte wijnbeleving.

Heb je toffe ideeën of ervaringen op het gebied van wijn, of wil je jouw wijn, wijnwinkel of wijngaard promoten? Laat het ons weten, we delen graag jouw verhaal op onze wijnblog.

De beste wijnblogs over wijn

In onze bovenstaande blogs leggen we alles uit over wijn. Maar wat is wijn nu eigenlijk? Wijn is een alcoholische drank gemaakt van gefermenteerd druivensap. Technisch gezien kan elk fruit worden gebruikt voor wijn (dat wil zeggen appels, veenbessen, pruimen, enzovoorts), Maar als er alleen ‘wijn’ op het etiket staat, dan is het gemaakt met druiven. (Trouwens, wijndruiven zijn anders dan tafeldruiven). Het verschil tussen twee populaire dranken, wijn en bier, is dat het brouwen van bier bestaat uit gefermenteerde granen. Simpel gezegd, wijn wordt gemaakt van fruit en bier wordt gemaakt van granen. Benieuwd geraakt naar wijn en wil je er nog meer over weten? Lees dan onze wijnblogs.

Go to Top